Oshahi terápiás minőségű, 100%-os tisztaságú illóolajok

Az illóolajok magas koncentrátumú gyógyászati hatóanyagok, melyek jó hatással vannak mind a testre, a szellemre és a lélekre. Azonban fontos, hogy tisztában legyünk hatásukkal, helyes használatukkal.

Az illóolajokat cseppekben adagolják és “a kevesebb több” szabálya érvényesül. Feltétlenül tájékozódj az illóolajok pontos használatáról! Ha orvosi kezelés alatt állsz, mindenképpen kérjd ki szakember tanácsát az aromaterápiás olajok használata előtt! Várandós nők és szoptatós kismamák is kellő körültekintéssel alkalmazzák az aromaterápiás termékeket! Ha betartjuk a használati útmutatást, az olajokat fajtájuktól és a hígításától függően szinte bárki használhatja.

Fontos, hogy a létrejött hatás az ember és az olaj interakciójának eredménye. Akik érzékenyebbek, óvatosabbnak kell lenniük. Aromaterápiás masszázshoz használjunk bázisolajba kevert illóolajokat.

Nem csak a bőrünkön használhatjuk az illóolajokat, vagy a belőlük készült parfümöket, hanem egy porlasztó segítségével a lakásunkat is, vagy autónkat is illatosíthatunk velük.
Sokan a fürdővizükbe, masszázsolajukba, vagy illatmentes testápolójukba, samponjukba, kondicionálójukba is tesznek illóolajokat.
Némelyik illóolajról tudjuk, hogy régóta részét képezi a konyhaművészetnek, némelyiket pedig évezredek óta gyógyításra használják.

AZ ILLÓOLAJOKAT MINDIG TARTSD GYERMEKEKTŐL ÉS A SZEMEDTŐL TÁVOL! 

Ne tárold az illóolajokat elektromágneses készülék (mobil, mikrosütő, TV, számítógép) közelében! Az üveg cseppentő részéhez ne érj kézzel hozzá!

Mind a(z) 6 találat megjelenítve