Segíthetek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
menstruációs kehely levendulával
GYIK- Az intimkehely tisztítása

Az intimkehely tisztításával kapcsolatos leggyakoribb kérdések a sterilizálási mód kapcsán merülnek fel.

Mi a legjobb sterilizálási mód?
Minden gyártó ajánl olyan sterilizálási módot, amely biztosítja, hogy a kehely a rendszeres sterilizálás mellett is évekig megőrizze minőségét. Legtöbben a kifőzést javasolják, 3-5-10 percig (gyártótól függően), talán ez a legegyszerűbb módszer, arra viszont nagyon kell figyelni, hogy elegendő bő vízben forraljuk a kelyhet, mert ha elpárolog a víz, és nem úszik a felszínen, az edény aljához érve megolvadhat a szilikon.

A forralásos sterilizáláshoz egy új praktikus tipp: Mikrós sterilizáló pohár. Csak 5-6 perc a mikróban, és máris kész!

yuuki sterilizáló pohár meluna sterilizáló pohármilton sterilizáló tabletta

Milyen gyakran sterilizáljam? Tényleg elég csak az elején vagy a végén?
Valóban elegendő a menstruáció előtt és/vagy után sterilizálni a kelyhet, közben elegendő a sima tisztítás (tiszta vízzel, semleges szappannal), mert az orvosi szilikonon nem tapadnak meg a baktériumok.

Hogyan tisztítsam, hogy elkerüljem az elszíneződést és a szagokat?
Előfordulhat az intimkelyhek elszíneződése, ez a használati értéküket nem befolyásolja. Ha szeretnéd ezt elkerülni, először mindig HIDEG vízzel öblítsd ki (így kevésbé fog elszíneződni), aztán mosd meg meleg vízzel és intim szappannal vagy más illatmentes szappannal.

Mit tegyek, ha olyan helyen kell kiürítenem, ahol nincs víz?
Ha előre tudsz készülni, vigyél magaddal egy flakonban vizet (sport kupakkal még egyszerűbb használni). Ha ez sincs kéznél, semmi gond, egyszerűen töröld át wc-papírral vagy papírzsepivel (vigyázz, hogy nem maradjanak rajta papírdarabkák), és tedd vissza, de amint lehet, mosd át vízzel és szappannal is.

Mit tegyek, ha a beleejtem a wc kagylóba, használhatom még?
Inkább ne, vegyél egy újat.

Hogyan kell tárolni?
A menstruáció után célszerű az intimkelyhet sterilizálni, ez után legjobb a kis vászonzsákban tárolni. Ne tedd légmentesen záródó műanyag zacskóba vagy dobozba, árthat a szilikonnak.

Gyakori Kérdések

GYIK – Intimkehely problémák

GYIK – Intimkehely problémák

Az intimkehely használatának kezdetén akadhatnak problémák, ezeket könnyen orvosolni lehet, néhány hónap után pedig már magabiztosan fogod tudni használni.   Most használom először, és nem tudom kiszedni!!! Először is, ne pánikolj, ki fog jönni! Próbálj meg...

bővebben
GYIK – Intimkehely méretválasztás

GYIK – Intimkehely méretválasztás

Az intimkehely méretek elvileg nincsenek túlgondolva, mégis gondot okozhat a választás. Ebben igyekszünk segíteni.   Melyik méretet válasszam? A gyártók általában konkrét életkort adnak meg, de mivel más tényezők is szerepet játszanak a helyes méret...

bővebben
GYIK – Biztonságos az intimkehely?

GYIK – Biztonságos az intimkehely?

Sokakban felmerül: biztonságos az intimkehely? Minden körülmény között használható? Ezekre a kérdésekre is igyekszünk válaszolni. Biztonságos az Intimkehely egyáltalán? Igen, a legtöbb intimkehely 100% hypoallergén, orvosi szilikonból készül. Ezt az anyagot...

bővebben

Kérdésed van? Keress bátran!
e-mail: hello@okoanyu.hu
Telefon: 30/6833557, 72/370767
Ügyfélszolgálat: munkanapokon 8-16 óra
Kapcsolattartó: Gajdos Enikő

Bepillantás a webáruházba

menstruációs kehely - irány a webshop
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradNézelődök még még
    []