Mi történik, miután leadtad a megrendelést?

A webáruház rendszere azonnal egy megerősítést küld e-mailen arról, hogy fogadta a megrendelést. Ha nem kapnád meg néhány percen belül, nézd meg a spam-ek között vagy a kukában is. Ha nem találod, valami hiba csúszhatott a rendelési folyamatba, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.-mailben!

Kérjük nézd át az adatokat a levélben, és ha valami hibát találnál, mihamarabb jelezd egy válasz e

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb megkapd a csomagodat, de ez nem csak rajtunk múlik:

  • A webáruházban lévő termékek általában raktáron vannak, de előfordulhat, hogy amikor elfogy valami, nem tudjuk elég gyorsan levenni. Ha ilyen terméket rendelnél meg, azonnal tájékoztatunk e-mailen.
  • Csak a 14 óra előtt beérkezett rendeléseket tudjuk még aznap feladni!
  • Ha utánvétes szállítást kértél, azonnal postázzuk.
  • Ha banki átutalással fizetsz, megvárjuk, míg beérkezik a pénz a számlánkra, vagy ha szeretnéd meggyorsítani a folyamatot, küldd el e-mailen a bank visszaigazolását, hogy fogadta a tranzakciót.
  • Ha PayPal-on fizetsz, azonnal postázzuk.

Szállítási idők, tudnivalók:

MPL futárszolgálat házhoz szállítás:

mplAz MPL futárszolgálat a csomag feladását követően az általad választott opció szerint 1-2 munkanapon belül megkísérli a csomag kézbesítését.
A feladáskor e-mail értesítést küldünk, amiben szerepel a csomag száma és az MPL ügyfélszolgálatának elérhetőségei. Általában már a feladást követő első munkanapon megérkezik a 2 napos időgaranciával feladott csomagok nagy része, de 2 munkanapot garantálnak. Az 1 munkanapos csomag kézbesítését a feladást követő munkanapon meg kell, hogy kíséreljék.
A szállítás napjának reggelén sms értesítést küldenek a rendelésben megadott mobilszámra.
Ha nem találnak a megadott címen, másnap újra megkísérlik a kézbesítést. Ha ekkor sem sikerül, a helyi csomagelosztó postán lehet átvenni a csomagot.
A futártól sajnos nem kérhető telefonos egyeztetés.

MPL Futárszolgálat PostaPont:

A postán maradó / MOL kúton / COOP üzletben / Csomag automatában átvehető kézbesítési módot akkor célszerű választani, ha nem vagy benne biztos, hogy otthon tudod várni a futárt, viszont nem jelent problémát, hogy beugorj érte valahová.

Fizethetsz előre és utánvéttel is (automatánál csak bankkártyával).

Postai ajánlott levél:

postaCsak kis méretű, lapos dolgokat tudunk ajánlott levélben feladni, a nagyobbakat már csak csomagként veszi át a posta. Feladás után elküldjük az ajánlott levél ragszámát, ha bármi probléma van, ennek segítségével érdeklődhetsz a postán. Az ajánlott levelet nem dobhatja be a postás a postaládába, alá kell írni átvételkor.

Az ajánlott levelet nem lehet on-line nyomon követni, a 40/ 46 46 46-os ügyfélszolgálati telefonszámon tud a posta felvilágosítást adni. Az ajánlott levelek kézbesítési ideje 3-5 nap.